Η μεταφορά παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα -Φωτορεπορτάζ-

Άρχισε η λειτουργία του κέντρου κλειστής φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα, όπου ήδη έχουν μεταφερθεί οι πρώτοι παράνομοι μετανάστες. Στο κέντρο θα βρίσκεται από σήμερα το ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο θα πραγματοποιεί υγειονομικές εξετάσεις.Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Αμυγδαλέζα αποτελείται από τρεις πτέρυγες και συνολικά 52 οικίσκους που ο καθένας χωράει 4 άτομα.
Η πρώτη πτέρυγα και η δεύτερη θα έχουν από 16 ενώ η τρίτη 20 οικίσκους. Το κάθε κοντέινερ, θα έχει δύο χώρους. Στον ένα υπάρχουν τέσσερα κρεβάτια – κουκέτες και στον άλλο η τραπεζαρία. Υπάρχει μπάνιο με δύο ντουζ και δύο τουαλέτες, κλιματιστικό και θερμοσίφωνας.
Η κάθε πτέρυγα θα έχει το δικό της προαύλιο χώρο 500 τ.μ με ψύκτη νερού και σταθερούς πάγκους ενώ μεταξύ τους οι τρεις πτέρυγες θα χωρίζονται με συρματόπλεγμα ύψους 2,5 μέτρων και διπλή κονσερτίνα.
Μέχρι στιγμής, έχει ολοκληρωθεί ένα κομμάτι του κέντρου φύλαξης και θα περάσουν την πύλη 220 άτομα προς απέλαση, ενώ από τις 15 Μαΐου που θα έχει ολοκληρωθεί ο χώρος, οι παράνομοι μετανάστες που θα φιλοξενηθούν θα φθάσουν τους 1.200.
Την εξωτερική φύλαξη έχουν αναλάβει αστυνομικοί, ενώ εσωτερικά θα φυλάσσεται από ιδιώτες σεκιούριτι.





     

       

       

       

       

       

       

       

       

     


   


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου